Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (2.58 secunde)
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Bistrita- Nasaud, Maramures, Arad si Covasna. ... La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli.
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
La nivelul judetului Botosani, Constantin Contac a fost reales, cu o mare majoritate de voturi, ca presedinte al filialei. La randul sau, deputatul Viorel Pupeza a fost reales sambata cu 196 de voturi pentru, din 292 exprimate, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nasaud.
Profesorii si elevii maghiari interesati de acest program au depus peste 4.500 de cereri la cele opt centre din cadrul SMCT, unde sunt arondate judetele: Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Cu doar cateva zile inainte de alegerea noii conduceri a partidului, la Congresul din 21-22 aprilie, PSD nu reuseste sa dea un semnal clar de schimbare, innoire si modernitate, vechii lideri ai filialelor locale fiind reinstalati in functii in cadrul alegerilor interne din organizatiile judetene.
Ioan Oltean, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PD, a anuntat ieri ca va sustine motiunea populara pe care o va depune Emil Boc.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea.
Guvernul va expropria peste 250 de imobile pentru executarea lucrarilor de constructie si reabilitare a unor drumuri publice din judetele Mehedinti, Cluj si Bistrita-Nasaud, suma totala alocata pentru despagubirea proprietarilor depasind 3,3 milioane de lei (33 de miliarde de lei vechi).
Ioan Oltean, presedintele PD Bistrita-Nasaud, a anuntat ieri ca vrea ca vicepresedintele Liviu Ciupe sa revina asupra deciziei de a demisiona din partid. ... Fostul democrat a declarat ca, la intoarcerea din concediu, va discuta cu conducerea partidului asupra acestui aspect, dupa care va lua o decizie finala.
Vicepresedintele democrat, Ioan Oltean, a declarat ieri ca ministrul Monica Macovei a gresit referindu-se la cazul Ciupe, intrucat s-a pronuntat intr-un dosar nedefinitivat, existand riscul influentarii deciziei judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Anuntul facut la inceputul saptamanii de premierul Calin Popescu-Tariceanu ca fuziunea dintre PNL si PD ar putea fi realizata in cel mult un an si jumatate a deschis "Cutia Pandorei" in filialele locale liberale si democrate.
"Ar fi fost poate util ca inainte sa facem o consultare, dar nu este o problema care sa deranjeze, intrucat PNL a declansat deja consultarea filialelor", a mai spus liderul liberal, referindu-se la faptul ca PD a propus public marti un calendar cu termene precise pentru realizarea fuziunii dintre cele doua partide.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a apreciat ieri ca decizia privind fuziunea PNL-PD ar trebui sa fie asumata de conducerea partidului, si nu de organizatiile din teritoriu. "Fuziunea este o chestiune delicata care nu poate fi decisa la nivel local.
google-analytics.com